Hoppa till innehållet
Kontakta oss!

Bröllop & fest

I Sörbyparken finner du den mest romantiska miljö du kan tänka dig. Perfekt för bröllopet – en av livets viktigaste och mest minnesvärda dagar. Loge i loge i en sagolik omgivning förstärker era känslor och hjälper till att göra er dag till en helt oförglömlig upplevelse.

Genom åren har brudpar traditionsenligt bjudit familj, släkt och vänner till fest i Sörbyparken. Låt oss därför på Sörbyn Turism och Restaurang Kallkällan fortsätta att hjälpa till med att skapa en minnesvärd bröllopsfest. Njut av storslagen utsikt, anpassade menyer och drycker. Börja er gemensamma resa för ett långt och lyckligt äktenskap i Sörbyn.

I paketet ingår:

  • Välkomstdrink (mousserande vin) och snacksbricka.
  • Trerättersmiddag. Uppdukade bord, vita linnedukar och servetter.
  • Genomgående dryck – vin, öl, cider, alkoholfritt eller läsk (påfyllning till varmrätten).
  • Hyra stora logen.

Pris:

Från 1095 SEK/person.

Extra tillval:

Snittar.
Champagne.
Avec.
Vickning.
Bastu.

Sörbyparken har kapacitet att hantera större grupper och lämpar sig för alla typer av arrangemang som mässor, bröllop och födelsedagsfester. Möjligheten att enbart nyttja delar av anläggningen betyder att närheten och den genuina känslan bibehålls även med mindre grupper. Sörbyparken består av: Stora danslogen med tak som rymmer 500 till 600 dansande eller 350 gäster vid sittande bord. Här finns även en liten kiosk för barservering. Logen är byggd så att väggarna kan öppnas upp vilket ger en fantastisk, sammanhängande panoramavy ut över sjö och solnedgång.

Dansbana över vatten som kan nyttjas till vigselakter, dans, fester eller middagar. Att efter en god middag, en vacker norrbottnisk sommarkväll, sitta ute över det kristallklara vattnet och njuta av solnedgången – är en oförglömlig upplevelse.

Restaurang Kallkällan. För de lite mindre festligheterna eller eventet. Med uppdukat honnörsbord och tre ben är restaurangen den perfekta lokalen för 50-talet gäster.

Välkommen att kontakta oss!

Telefon 0924 - 220 36
E-post info@sorbyn.se

 

 

 


By Formsmedjan. Powered by Yago